CATEGORII PRODUSE
Categorii Produse
Filtrare produse
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si cele mai tari promotii!
        sigla trusted      

Panouri solare WESTECH TUBE POWER 780 kW

Sorteaza dupa
Afisare
Sorteaza dupa
Panouri solare WESTECH TUBE POWER 780 kW

Panou solar cu 10 tuburi vidate Westech Solar TUBE POWER 780kW/h/m²/an

Panou solar cu 20 tuburi vidate Westech Solar TUBE POWER 780kW/h/m²/an RAMA DE MONTAJ ESTE INCLUSA IN PRET !       Panourile T-Power cu tuburi vidate Westech, lucreaza in sistem printr-un convertor de caldura, obtinandu-se temperaturi mari de absorbtie si grad mare de eficienta inclusiv la radiatii scazute ale razelor soarelui.   Montajul panourilor este foarte simplu   suprafetele absorbante fiind protejate au o durata de viata pana la 25-30 de ani. Dovada calitatii exceptionale o confera cei 10 de ani de garantie pentru vidul tevilor.Datorita tuburilor vide panoul solar pate produce caldura si la -30°Celsius. Agentul termic de incalzire colecteaza energia termica produsa de tuburile heat-pipe si o transfera la glicol, iar acesta o transporta si o cedeaza prin schimbatorul de caldura ( serpentina voilerului) apei din boiler. Instalatia de la panou la rezervor este încarcata cu glicol (antigel sanitar) pentru panouri solare, ce nu este toxic şi nu permite înghetarea instalatiei în sezonul rece.  Panoul solar este echipat cu tuburi vidate heat-pipe (tehnologie germana), oferind cel mai înalt grad   de absorbtie a radiatiilor solare (chiar si în zilele de iarna). Tehnologia moderna pentru tuburile vidate de tip NARVA face ca aceste tuburi vidate realizate in Germania, sa dovedeasca rezistenta la grindina de pana la 25mm. O alta caracteristica deosebita este ca panourile solare Tube Power se pot monta in pozitie verticala fara ca eficienta panourilor sa fie compromisa.

 
2.512,00 Lei
la comanda
la comanda
Compara produs
Compara produs
Panouri solare WESTECH TUBE POWER 780 kW

Panou solar cu 20 tuburi vidate Westech Solar TUBE POWER 780kW/h/m²/an

Panou solar cu 20 tuburi vidate Westech Solar TUBE POWER 780kW/h/m²/an RAMA DE MONTAJ ESTE INCLUSA IN PRET !       Panourile T-Power cu tuburi vidate Westech, lucreaza in sistem printr-un convertor de caldura, obtinandu-se temperaturi mari de absorbtie si grad mare de eficienta inclusiv la radiatii scazute ale razelor soarelui.   Montajul panourilor este foarte simplu   suprafetele absorbante fiind protejate au o durata de viata pana la 25-30 de ani. Dovada calitatii exceptionale o confera cei 10 de ani de garantie pentru vidul tevilor.Datorita tuburilor vide panoul solar pate produce caldura si la -30°Celsius. Agentul termic de incalzire colecteaza energia termica produsa de tuburile heat-pipe si o transfera la glicol, iar acesta o transporta si o cedeaza prin schimbatorul de caldura ( serpentina voilerului) apei din boiler. Instalatia de la panou la rezervor este încarcata cu glicol (antigel sanitar) pentru panouri solare, ce nu este toxic şi nu permite înghetarea instalatiei în sezonul rece.  Panoul solar este echipat cu tuburi vidate heat-pipe (tehnologie germana), oferind cel mai înalt grad   de absorbtie a radiatiilor solare (chiar si în zilele de iarna). Tehnologia moderna pentru tuburile vidate de tip NARVA face ca aceste tuburi vidate realizate in Germania, sa dovedeasca rezistenta la grindina de pana la 25mm. O alta caracteristica deosebita este ca panourile solare Tube Power se pot monta in pozitie verticala fara ca eficienta panourilor sa fie compromisa. Denumire panou                TUBE POWER - 20 Numarul de tuburi              20 Latime (mm)                    1690 Lungime (mm)                   2220 Adancime (mm)                172,5 Suprafata totala (m²)        3,75 Suprafata absorbtie (m²)    2,02 Greutate ( Kg.)                 72 Presiunea de lucru (bar)     6 Dimensiune tub (mm)         56//1,8/2010 Material pentru tuburi        Kalknatron-Glas 980 Material pentru colector     Al/Cu/Sticla/Vata min. Material absortie              Tinox Denumirea de tub             Narva 2000 Heatpipe Putere nominala / tub       76 W

 
4.415,00 Lei
la comanda
la comanda
Compara produs
Compara produs

Panouri solare Westech Tube Power pentru gospodarii ECO

Panourile solare sunt modalitatea ideala de a renunta la mijloacele conventionale de incalzire, obtinandu-se un efect termic la fel de stabil, utilizand o sursa de energie naturala, precum lumina solara. Un panou solar poate fi utilizat cu mult succes in incalzirea unei locuinte sau a apei din locuinta, deoarece transforma eficient energia solara, captata cu ajutorul panoului special montat in afara casei, in energie termica, necesara tuturor membrilor care stau sub acoperisul unei locuinte, pentru ca acestia sa se simta confortabil si sa beneficieze de conditiile normale ale acestui secol. In magazinul online INICinstal exista o categorie speciala dedicata panourilor solare ieftine si modului eficient prin care sistemul de incalzire format din acestea le asigura tuturor clientilor acestui magazin online o modalitate naturala de incalzire. In aceasta categorie se incadreaza si panourile solare Westech Tube Power 780 kW, care au cateva proprietati speciale fata de restul tipurilor de panouri solare la pret ieftin disponibile in stocul INICinstal.

Care sunt caracteristicile tehnice ale panourilor solare Westech Tube Power de la INICinstal?

Pentru a achizitiona un panou solar eficient si potrivit pentru locuinta, un client al firmei de instalatii INICinstal poate sa opteze pentru unul dintre cele doua tipuri de panouri disponibile in oferta magazinului online: cel cu 10 tuburi sau cel cu 20 de tuburi. In afara de acest element, un client trebuie sa mai stie urmatoarele specificatii tehnice ale panourilor solare Westech Tube Power:
  • Puterea este in cazul ambelor produse de 780 kW/h/m2/an
  • Tipul de panou solar difera, fiind disponibil in acest caz cu 10 sau 20 de tuburi
  • Lungimea este de 980, respectiv 1690 mm, mai lungi fiind cele cu 20 de tuburi
  • Inaltimea si adancimea sunt egale in cazul ambelor tipuri de panouri solare Westech Tube Power, de 2220 mm in inaltime si 172.5 mm in adancime
  • Greutatea este de 35 de kg in cazul panoului solar cu 10 tuburi, respectiv 72 pentru panoul solar cu 20 de tuburi
  • Firma de instalatii INICinstal se asigura ca toti clientii vor beneficia de panoul solar pe care si-l doresc, la pretul ieftin care sa satisfaca bugetele pentru aceasta investitie, precum si montaj la comanda, in cazul in care operatiunea este complexa si este necesara o echipa de profesionisti care sa monteze tot sistemul de incalzire cu panouri solare.