CATEGORII PRODUSE
Categorii Produse
Filtrare produse
Marca
Curentul nominal (A)
10 (1)16 (1)20 (1)25 (1)32 (1)+ Vezi mai mult - Vezi mai putin
Numar de poli
Curentul diferential rezidual nominal IΔn (mA)
Tensiunea nominala (V)
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si cele mai tari promotii!
        sigla trusted      
Filtrare produse
Marca
Curentul nominal (A)
10 (1)16 (1)20 (1)25 (1)32 (1)+ Vezi mai mult - Vezi mai putin
Numar de poli
Curentul diferential rezidual nominal IΔn (mA)
Tensiunea nominala (V)

Sigurante combinate

Sorteaza dupa
Afisare
Sorteaza dupa
Sigurante combinate

Siguranta (Intreruptor) automata cu protectie la curent diferential 20A/30mA...

Siguranta (Intreruptor) automata  cu protectie la curent diferential 20A/30mA   JEL4C20  Este o combinatie dintre un întreruptor automat si un dipozitiv de protectie la curent diferential. Aceasta combinatie uneste avantajele celor doua tipuri elemente de protectie  - deconectarea circuitelor electrice sub sarcina la aparitia de scurtcircuit sau suprasarcina;  - deconectarea circuitelor electrice aflate sub tensiunea în caz de defectare a izolatiei cablurilor în directia consumatorilor;  - deconectarea circuitelor electrice aflate sub sarcina, în caz de intrare a unei persoane în zona sub tensiune;  - protectia consumatorilor/retelelor si protectia tablourilor de distributie;  - comanda: conectare manuala sau deconectare automata în caz de defecte.  Caracteristici: Capacitate de rupere 6000A Grad de protectie IP20 Teperatura mediului ambiant -10  pâna la + 45 ° C Carcasa din material plastic rezistent la razele UV si  care nu intretine arderea Borne reglabile mecanic Montaj vertical, pe sina DIN (sina Ω)

 
75,83 Lei
Compara produs
Compara produs
Sigurante combinate

Siguranta (Intreruptor) automata cu protectie la curent diferential 10A/30mA...

Siguranta (Intreruptor) automata  cu protectie la curent diferential 10A/30mA   JEL4C10   Este o combinatie dintre un întreruptor automat si un dipozitiv de protectie la curent diferential. Aceasta combinatie uneste avantajele celor doua tipuri elemente de protectie  - deconectarea circuitelor electrice sub sarcina la aparitia de scurtcircuit sau suprasarcina;  - deconectarea circuitelor electrice aflate sub tensiunea în caz de defectare a izolatiei cablurilor în directia consumatorilor;  - deconectarea circuitelor electrice aflate sub sarcina, în caz de intrare a unei persoane în zona sub tensiune;  - protectia consumatorilor/retelelor si protectia tablourilor de distributie;  - comanda: conectare manuala sau deconectare automata în caz de defecte.  Caracteristici: Capacitate de rupere 6000A Grad de protectie IP20 Teperatura mediului ambiant -10  pâna la + 45 ° C Carcasa din material plastic rezistent la razele UV si  care nu intretine arderea Borne reglabile mecanic Montaj vertical, pe sina DIN (sina Ω)

 
75,83 Lei
Compara produs
Compara produs
Sigurante combinate

Siguranta (Intreruptor) automata cu protectie la curent diferential 25A/30mA...

Siguranta (Intreruptor) automata  cu protectie la curent diferential 25A/30mA   JEL4C25  Este o combinatie dintre un întreruptor automat si un dipozitiv de protectie la curent diferential. Aceasta combinatie uneste avantajele celor doua tipuri elemente de protectie  - deconectarea circuitelor electrice sub sarcina la aparitia de scurtcircuit sau suprasarcina;  - deconectarea circuitelor electrice aflate sub tensiunea în caz de defectare a izolatiei cablurilor în directia consumatorilor;  - deconectarea circuitelor electrice aflate sub sarcina, în caz de intrare a unei persoane în zona sub tensiune;  - protectia consumatorilor/retelelor si protectia tablourilor de distributie;  - comanda: conectare manuala sau deconectare automata în caz de defecte.  Caracteristici: Capacitate de rupere 6000A Grad de protectie IP20 Teperatura mediului ambiant -10  pâna la + 45 ° C Carcasa din material plastic rezistent la razele UV si  care nu intretine arderea Borne reglabile mecanic Montaj vertical, pe sina DIN (sina Ω)

 
75,83 Lei
Compara produs
Compara produs
Sigurante combinate

Siguranta (Intreruptor) automata cu protectie la curent diferential 32A/30mA...

Siguranta (Intreruptor) automata  cu protectie la curent diferential 32A/30mA   JEL4C32  Este o combinatie dintre un întreruptor automat si un dipozitiv de protectie la curent diferential. Aceasta combinatie uneste avantajele celor doua tipuri elemente de protectie  - deconectarea circuitelor electrice sub sarcina la aparitia de scurtcircuit sau suprasarcina;  - deconectarea circuitelor electrice aflate sub tensiunea în caz de defectare a izolatiei cablurilor în directia consumatorilor;  - deconectarea circuitelor electrice aflate sub sarcina, în caz de intrare a unei persoane în zona sub tensiune;  - protectia consumatorilor/retelelor si protectia tablourilor de distributie;  - comanda: conectare manuala sau deconectare automata în caz de defecte.  Caracteristici: Capacitate de rupere 6000A Grad de protectie IP20 Teperatura mediului ambiant -10  pâna la + 45 ° C Carcasa din material plastic rezistent la razele UV si  care nu intretine arderea Borne reglabile mecanic Montaj vertical, pe sina DIN (sina Ω)

 
77,60 Lei
Compara produs
Compara produs
Sigurante combinate

Siguranta (Intreruptor) automata cu protectie la curent diferential 40A/30mA...

Siguranta (Intreruptor) automata  cu protectie la curent diferential 40A/30mA   JEL4C40  Este o combinatie dintre un întreruptor automat si un dipozitiv de protectie la curent diferential. Aceasta combinatie uneste avantajele celor doua tipuri elemente de protectie  - deconectarea circuitelor electrice sub sarcina la aparitia de scurtcircuit sau suprasarcina;  - deconectarea circuitelor electrice aflate sub tensiunea în caz de defectare a izolatiei cablurilor în directia consumatorilor;  - deconectarea circuitelor electrice aflate sub sarcina, în caz de intrare a unei persoane în zona sub tensiune;  - protectia consumatorilor/retelelor si protectia tablourilor de distributie;  - comanda: conectare manuala sau deconectare automata în caz de defecte.  Caracteristici: Capacitate de rupere 6000A Grad de protectie IP20 Teperatura mediului ambiant -10  pâna la + 45 ° C Carcasa din material plastic rezistent la razele UV si  care nu intretine arderea Borne reglabile mecanic Montaj vertical, pe sina DIN (sina Ω)

 
79,26 Lei
Compara produs
Compara produs
Sigurante combinate

Siguranta (Intreruptor) automata cu protectie la curent diferential 16A/30mA...

Siguranta (Intreruptor) automata  cu protectie la curent diferential 16A/30mA   JEL4C16   Este o combinatie dintre un întreruptor automat si un dipozitiv de protectie la curent diferential. Aceasta combinatie uneste avantajele celor doua tipuri elemente de protectie  - deconectarea circuitelor electrice sub sarcina la aparitia de scurtcircuit sau suprasarcina;  - deconectarea circuitelor electrice aflate sub tensiunea în caz de defectare a izolatiei cablurilor în directia consumatorilor;  - deconectarea circuitelor electrice aflate sub sarcina, în caz de intrare a unei persoane în zona sub tensiune;  - protectia consumatorilor/retelelor si protectia tablourilor de distributie;  - comanda: conectare manuala sau deconectare automata în caz de defecte.  Caracteristici: Capacitate de rupere 6000A Grad de protectie IP20 Teperatura mediului ambiant -10  pâna la + 45 ° C Carcasa din material plastic rezistent la razele UV si  care nu intretine arderea Borne reglabile mecanic Montaj vertical, pe sina DIN (sina Ω)

 
75,83 Lei
Compara produs
Compara produs

Sigurantele combinate de la INICinstal sunt calea moderna pentru un circuit electric eficient

Un circuit electric modern este mult mai complex decat unul de acum cateva decenii, pentru ca acesta a trebuit adaptat si la cerintele consumatorilor de energie electrica. Daca acum cateva zeci de ani curentul electric era utilizat in principal pentru o iluminare eficienta si maxim cateva electrocasnice, precum frigiderul, masina de spalat sau fierul de calcat, astazi un circuit electric modern poate parea chiar foarte supraincarcat.
Din acest motiv, este necesar un tablou de siguranta care sa asigure o distributie corecta a energiei electrice catre toate punctele importante dintr-o locuinta, unde consumatorii pot fi conectati la instalatia electrica prin intermediul unei prize. Pentru protejarea acestui circuit de orice supraincarcare, exista diverse tipuri de sigurante, printre care si sigurantele combinate. Ce sunt sigurantele combinate? Sunt, practic, cele care imbina beneficiile unei sigurante automate cu cele ale unei sigurante diferentiale, obtinandu-se, astfel, o siguranta automata cu protectie la curent diferential.
In magazinul online INICinstal, puteti gasi sigurantele combinate de care circuitul dumneavoastra are nevoie, pentru a functiona in parametri optimi si pentru a fi protejat de absolut orice scurtcircuit.

Cum sa alegeti sigurantele combinate din oferta magazinului online INICinstal?

Pentru ca oferta magazinului nostru online este foarte variata, trebuie sa va ganditi la fiecare aspect important care contribuie la alegerea calitativa a unei sigurante combinate pentru protejarea circuitului electric. Criteriile importante pentru selectarea sigurantelor combinate potrivite sunt urmatoarele:
  •  Curentul nominal, care poate ajunge pana la valoare de 40 de Amperi;
  •  Numarul de poli, in general fiind majoritare sigurantele combinate cu 2 poli;
  •  Curentul diferential rezidual nominal;
  •  Tensiunea nominala, exprimata in Volti, si fiind in general de 230 V.

Fiecare dintre aceste aspecte sunt vitale pentru un electrician in momentul in care acesta monteaza o instalatie electrica, pentru ca aceste sigurante contribuie enorm la protectia tuturor consumatorilor de orice suprasolicitare a circuitului electric. Alegeti INICinstal pentru achizitionarea sigurantelor combinate, la preturi avantajoase.