CATEGORII PRODUSE
Categorii Produse
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si cele mai tari promotii!
        sigla trusted      

Unitati tubulatura cu disponibil mare de presiune

Sorteaza dupa
Afisare
Sorteaza dupa
Unitati tubulatura cu disponibil mare de presiune

CLINT UTW 63

VENTILOCONVECTOR TIP TUBULATURA CLINT UTW 63 Unitatile terminale modulare CLINT din seria UTW sunt raspunsul ideal la exigentele de tratare a aerului in sistemele pentru care distributia este prevazuta prin conducte sau in mod direct in camera, instalarea facandu-se in tavanul fals sau in camerele de serviciu. Daca sunt racordate la un sistem hidraulic cu un agregat pentru racirea apei furnizeaza aer rece rapid si fara sa produca zgomot. Pe durata iernii, daca sunt utilizate impreuna cu un sistem hidraulic de incalzire, cu cazan sau pompa de caldura ofera aer cald, pentru a satisface cererile de incalzire din sectorul civil sau industrial. Un filtru retine particulele de praf, mentinand calitatea aerului la un nivel adecvat. Acesta se poate demonta usor, putandu-se efectua curatari periodice. Modelul de baza, disponibil pentru sistemul cu 2 sau 4 tevi, este completat cu o varietate de accesorii cum ar fi: plenum de aspiratie aer extern, sectiune de amestec cu jaluzele, plenum de refulare pentru conducte flexibile si sectiune de incalzire cu rezistenta electrica.

 
3.780,85 Lei
Compara produs
Compara produs
Unitati tubulatura cu disponibil mare de presiune

CLINT UTW 93

VENTILOCONVECTOR TIP TUBULATURA CLINT UTW 93 Unitatile terminale modulare CLINT din seria UTW sunt raspunsul ideal la exigentele de tratare a aerului in sistemele pentru care distributia este prevazuta prin conducte sau in mod direct in camera, instalarea facandu-se in tavanul fals sau in camerele de serviciu. Daca sunt racordate la un sistem hidraulic cu un agregat pentru racirea apei furnizeaza aer rece rapid si fara sa produca zgomot. Pe durata iernii, daca sunt utilizate impreuna cu un sistem hidraulic de incalzire, cu cazan sau pompa de caldura ofera aer cald, pentru a satisface cererile de incalzire din sectorul civil sau industrial. Un filtru retine particulele de praf, mentinand calitatea aerului la un nivel adecvat. Acesta se poate demonta usor, putandu-se efectua curatari periodice. Modelul de baza, disponibil pentru sistemul cu 2 sau 4 tevi, este completat cu o varietate de accesorii cum ar fi: plenum de aspiratie aer extern, sectiune de amestec cu jaluzele, plenum de refulare pentru conducte flexibile si sectiune de incalzire cu rezistenta electrica.

 
4.964,31 Lei
Compara produs
Compara produs
Unitati tubulatura cu disponibil mare de presiune

CLINT UTW 104

VENTILOCONVECTOR TIP TUBULATURA CLINT UTW 104 Unitatile terminale modulare CLINT din seria UTW sunt raspunsul ideal la exigentele de tratare a aerului in sistemele pentru care distributia este prevazuta prin conducte sau in mod direct in camera, instalarea facandu-se in tavanul fals sau in camerele de serviciu. Daca sunt racordate la un sistem hidraulic cu un agregat pentru racirea apei furnizeaza aer rece rapid si fara sa produca zgomot. Pe durata iernii, daca sunt utilizate impreuna cu un sistem hidraulic de incalzire, cu cazan sau pompa de caldura ofera aer cald, pentru a satisface cererile de incalzire din sectorul civil sau industrial. Un filtru retine particulele de praf, mentinand calitatea aerului la un nivel adecvat. Acesta se poate demonta usor, putandu-se efectua curatari periodice. Modelul de baza, disponibil pentru sistemul cu 2 sau 4 tevi, este completat cu o varietate de accesorii cum ar fi: plenum de aspiratie aer extern, sectiune de amestec cu jaluzele, plenum de refulare pentru conducte flexibile si sectiune de incalzire cu rezistenta electrica.

 
5.269,52 Lei
Compara produs
Compara produs
Unitati tubulatura cu disponibil mare de presiune

CLINT UTW 133

VENTILOCONVECTOR TIP TUBULATURA CLINT UTW 133 Unitatile terminale modulare CLINT din seria UTW sunt raspunsul ideal la exigentele de tratare a aerului in sistemele pentru care distributia este prevazuta prin conducte sau in mod direct in camera, instalarea facandu-se in tavanul fals sau in camerele de serviciu. Daca sunt racordate la un sistem hidraulic cu un agregat pentru racirea apei furnizeaza aer rece rapid si fara sa produca zgomot. Pe durata iernii, daca sunt utilizate impreuna cu un sistem hidraulic de incalzire, cu cazan sau pompa de caldura ofera aer cald, pentru a satisface cererile de incalzire din sectorul civil sau industrial. Un filtru retine particulele de praf, mentinand calitatea aerului la un nivel adecvat. Acesta se poate demonta usor, putandu-se efectua curatari periodice. Modelul de baza, disponibil pentru sistemul cu 2 sau 4 tevi, este completat cu o varietate de accesorii cum ar fi: plenum de aspiratie aer extern, sectiune de amestec cu jaluzele, plenum de refulare pentru conducte flexibile si sectiune de incalzire cu rezistenta electrica.

 
5.543,58 Lei
Compara produs
Compara produs
Unitati tubulatura cu disponibil mare de presiune

CLINT UTW 153

VENTILOCONVECTOR TIP TUBULATURA CLINT UTW 153 Unitatile terminale modulare CLINT din seria UTW sunt raspunsul ideal la exigentele de tratare a aerului in sistemele pentru care distributia este prevazuta prin conducte sau in mod direct in camera, instalarea facandu-se in tavanul fals sau in camerele de serviciu. Daca sunt racordate la un sistem hidraulic cu un agregat pentru racirea apei furnizeaza aer rece rapid si fara sa produca zgomot. Pe durata iernii, daca sunt utilizate impreuna cu un sistem hidraulic de incalzire, cu cazan sau pompa de caldura ofera aer cald, pentru a satisface cererile de incalzire din sectorul civil sau industrial. Un filtru retine particulele de praf, mentinand calitatea aerului la un nivel adecvat. Acesta se poate demonta usor, putandu-se efectua curatari periodice. Modelul de baza, disponibil pentru sistemul cu 2 sau 4 tevi, este completat cu o varietate de accesorii cum ar fi: plenum de aspiratie aer extern, sectiune de amestec cu jaluzele, plenum de refulare pentru conducte flexibile si sectiune de incalzire cu rezistenta electrica.

 
5.830,11 Lei
Compara produs
Compara produs
Unitati tubulatura cu disponibil mare de presiune

CLINT UTW 233

VENTILOCONVECTOR TIP TUBULATURA CLINT UTW 233 Unitatile terminale modulare CLINT din seria UTW sunt raspunsul ideal la exigentele de tratare a aerului in sistemele pentru care distributia este prevazuta prin conducte sau in mod direct in camera, instalarea facandu-se in tavanul fals sau in camerele de serviciu. Daca sunt racordate la un sistem hidraulic cu un agregat pentru racirea apei furnizeaza aer rece rapid si fara sa produca zgomot. Pe durata iernii, daca sunt utilizate impreuna cu un sistem hidraulic de incalzire, cu cazan sau pompa de caldura ofera aer cald, pentru a satisface cererile de incalzire din sectorul civil sau industrial. Un filtru retine particulele de praf, mentinand calitatea aerului la un nivel adecvat. Acesta se poate demonta usor, putandu-se efectua curatari periodice. Modelul de baza, disponibil pentru sistemul cu 2 sau 4 tevi, este completat cu o varietate de accesorii cum ar fi: plenum de aspiratie aer extern, sectiune de amestec cu jaluzele, plenum de refulare pentru conducte flexibile si sectiune de incalzire cu rezistenta electrica.

 
6.789,33 Lei
Compara produs
Compara produs
Unitati tubulatura cu disponibil mare de presiune

CLINT UTW 274

VENTILOCONVECTOR TIP TUBULATURA CLINT UTW 274 Unitatile terminale modulare CLINT din seria UTW sunt raspunsul ideal la exigentele de tratare a aerului in sistemele pentru care distributia este prevazuta prin conducte sau in mod direct in camera, instalarea facandu-se in tavanul fals sau in camerele de serviciu. Daca sunt racordate la un sistem hidraulic cu un agregat pentru racirea apei furnizeaza aer rece rapid si fara sa produca zgomot. Pe durata iernii, daca sunt utilizate impreuna cu un sistem hidraulic de incalzire, cu cazan sau pompa de caldura ofera aer cald, pentru a satisface cererile de incalzire din sectorul civil sau industrial. Un filtru retine particulele de praf, mentinand calitatea aerului la un nivel adecvat. Acesta se poate demonta usor, putandu-se efectua curatari periodice. Modelul de baza, disponibil pentru sistemul cu 2 sau 4 tevi, este completat cu o varietate de accesorii cum ar fi: plenum de aspiratie aer extern, sectiune de amestec cu jaluzele, plenum de refulare pentru conducte flexibile si sectiune de incalzire cu rezistenta electrica.

 
7.692,50 Lei
Compara produs
Compara produs
Unitati tubulatura cu disponibil mare de presiune

CLINT UTW 333

VENTILOCONVECTOR TIP TUBULATURA CLINT UTW 333 Unitatile terminale modulare CLINT din seria UTW sunt raspunsul ideal la exigentele de tratare a aerului in sistemele pentru care distributia este prevazuta prin conducte sau in mod direct in camera, instalarea facandu-se in tavanul fals sau in camerele de serviciu. Daca sunt racordate la un sistem hidraulic cu un agregat pentru racirea apei furnizeaza aer rece rapid si fara sa produca zgomot. Pe durata iernii, daca sunt utilizate impreuna cu un sistem hidraulic de incalzire, cu cazan sau pompa de caldura ofera aer cald, pentru a satisface cererile de incalzire din sectorul civil sau industrial. Un filtru retine particulele de praf, mentinand calitatea aerului la un nivel adecvat. Acesta se poate demonta usor, putandu-se efectua curatari periodice. Modelul de baza, disponibil pentru sistemul cu 2 sau 4 tevi, este completat cu o varietate de accesorii cum ar fi: plenum de aspiratie aer extern, sectiune de amestec cu jaluzele, plenum de refulare pentru conducte flexibile si sectiune de incalzire cu rezistenta electrica.

 
12.868,59 Lei
Compara produs
Compara produs
Unitati tubulatura cu disponibil mare de presiune

CLINT UTW 414

VENTILOCONVECTOR TIP TUBULATURA CLINT UTW 414 Unitatile terminale modulare CLINT din seria UTW sunt raspunsul ideal la exigentele de tratare a aerului in sistemele pentru care distributia este prevazuta prin conducte sau in mod direct in camera, instalarea facandu-se in tavanul fals sau in camerele de serviciu. Daca sunt racordate la un sistem hidraulic cu un agregat pentru racirea apei furnizeaza aer rece rapid si fara sa produca zgomot. Pe durata iernii, daca sunt utilizate impreuna cu un sistem hidraulic de incalzire, cu cazan sau pompa de caldura ofera aer cald, pentru a satisface cererile de incalzire din sectorul civil sau industrial. Un filtru retine particulele de praf, mentinand calitatea aerului la un nivel adecvat. Acesta se poate demonta usor, putandu-se efectua curatari periodice. Modelul de baza, disponibil pentru sistemul cu 2 sau 4 tevi, este completat cu o varietate de accesorii cum ar fi: plenum de aspiratie aer extern, sectiune de amestec cu jaluzele, plenum de refulare pentru conducte flexibile si sectiune de incalzire cu rezistenta electrica.

 
13.915,02 Lei
Compara produs
Compara produs
Unitati tubulatura cu disponibil mare de presiune

CLINT UTW 464

VENTILOCONVECTOR TIP TUBULATURA CLINT UTW 464 Unitatile terminale modulare CLINT din seria UTW sunt raspunsul ideal la exigentele de tratare a aerului in sistemele pentru care distributia este prevazuta prin conducte sau in mod direct in camera, instalarea facandu-se in tavanul fals sau in camerele de serviciu. Daca sunt racordate la un sistem hidraulic cu un agregat pentru racirea apei furnizeaza aer rece rapid si fara sa produca zgomot. Pe durata iernii, daca sunt utilizate impreuna cu un sistem hidraulic de incalzire, cu cazan sau pompa de caldura ofera aer cald, pentru a satisface cererile de incalzire din sectorul civil sau industrial. Un filtru retine particulele de praf, mentinand calitatea aerului la un nivel adecvat. Acesta se poate demonta usor, putandu-se efectua curatari periodice. Modelul de baza, disponibil pentru sistemul cu 2 sau 4 tevi, este completat cu o varietate de accesorii cum ar fi: plenum de aspiratie aer extern, sectiune de amestec cu jaluzele, plenum de refulare pentru conducte flexibile si sectiune de incalzire cu rezistenta electrica.

 
15.901,99 Lei
Compara produs
Compara produs
Unitati tubulatura cu disponibil mare de presiune

CLINT UTW 544

VENTILOCONVECTOR TIP TUBULATURA CLINT UTW 544 Unitatile terminale modulare CLINT din seria UTW sunt raspunsul ideal la exigentele de tratare a aerului in sistemele pentru care distributia este prevazuta prin conducte sau in mod direct in camera, instalarea facandu-se in tavanul fals sau in camerele de serviciu. Daca sunt racordate la un sistem hidraulic cu un agregat pentru racirea apei furnizeaza aer rece rapid si fara sa produca zgomot. Pe durata iernii, daca sunt utilizate impreuna cu un sistem hidraulic de incalzire, cu cazan sau pompa de caldura ofera aer cald, pentru a satisface cererile de incalzire din sectorul civil sau industrial. Un filtru retine particulele de praf, mentinand calitatea aerului la un nivel adecvat. Acesta se poate demonta usor, putandu-se efectua curatari periodice. Modelul de baza, disponibil pentru sistemul cu 2 sau 4 tevi, este completat cu o varietate de accesorii cum ar fi: plenum de aspiratie aer extern, sectiune de amestec cu jaluzele, plenum de refulare pentru conducte flexibile si sectiune de incalzire cu rezistenta electrica.

 
17.347,06 Lei
Compara produs
Compara produs

Unitati tubulatura cu disponibil mare de presiune pentru o climatizare ideala

Climatizarea presupune o modalitate moderna si confortabila de a-ti asigura un camin cu o atmosfera placuta si o temperatura care sa iti ofere satisfactie. Pentru ca un sistem de racire sau incalzire clasica va intarzia foarte mult pana sa iti ofere temperatura dorita, si este de multe ori foarte zgomotos, este foarte clar ca un ventiloconvector este solutia optima pentru un confort maxim al casei oricarui proprietar.

INICinstal este un magazin online, dar si o firma de instalatii, care se asigura ca toti clientii magazinului beneficiaza de ultime dotari in materie de climatizare, iar printre acestea se numara si unitatile tubulatura cu disponibil mare de presiune, care reusesc sa ofere un flux optim de aer cald sau de aer rece, in functie de sezon si de dorintele proprietarului. 

Care sunt criteriile de alegere pentru o unitate de tubulatura cu disponibil mare de presiune de la INICinstal?

O unitate de tubulatura cu disponibil mare de presiune este o investite destul de importanta, deci un client INICinstal trebuie sa analizeze foarte atent oferta acestui magazin online pentru a fi sigur ca noul aparat de climatizare este potrivit cu apartamentul sau casa sa, sau cu firma de birouri in care urmeaza sa fie instalat. Asadar, iata care ar fi principalele criterii de care trebuie sa tina cont orice client al firmei de instalatii INICinstal inainte de a cumpara acest aparat:
  •   Capacitatea de racire – este masurata in KW si in cazul unitatilor de tubulatura cu disponibil mare presiune de la INICinstal se situeaza intre valorile de aproximativ 10 KW pana la peste 30 KW
  •   Capacitatea de incalzire – masurata in acelasi fel ca si cea de racire, dar care consuma ceva mai mult pentru ca depaseste la unele aparate valoare de 70 de KW
  •   Nivelul de zgomot minim si maxim – important pentru confortul tuturor celor care se afla in interiorul cladirii care va beneficia de acest sistem de climatizare, variaza intre 28 si 49 de decibeli, destul de silentios pentru un astfel aparat
  • INICinstal se asigura ca toti clientii primesc exact sistemul de climatizare pe care si-l doresc, iar unitatile de tubulatura cu disponibil mare de presiune, marca Clint, care sunt disponibile cu 2 sau 4 tevi, si care se poate demonta foarte usor, sunt ideale pentru orice tip de locuinta.