CATEGORII PRODUSE
Categorii Produse
Filtrare produse
Transport gratuit Tara
Marca
Pret
Combustibil
Putere (kW)
Suprafata incalzita mp (izolatie medie)
Randament
Garantie (luni)
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si cele mai tari promotii!
        sigla trusted      

Centrale pe peleti

Sorteaza dupa
Afisare
Sorteaza dupa
Pret Centrale pe peleti CENTRALA TERMICA  PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 20 RO

CENTRALA TERMICA PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 20 RO

CENTRALA TERMICA  PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 20 RO CENTRALA PE PELETI din otel ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 20 RO  pe combustibil solid cu aprindere si alimentare automatica. Funcţionează cu peleţi de lemn natural, cu control si gestiune electronică ale functiilor automatice de aprindere, alimentare si reglare a instalaţiei. In afără de numeroase controale pentru siguranţa   şi pentru gestiunea tuturor funcţiilor centralei,   electronica este în masură să gestioneze toată   instalaţia, inclusiv un puffer, un boiler pentru apă sanitară şi o altă sursa de exemplu un panou solar.   Caracteristici: -       electronica digitala multifuntionala; -       combustie controlata in aspiratie; -       focar uscat anticondens; -       aprindere cu absorbtie scazuta, consum scazut in functionare; -       alimentare automata, functie intretinere; -       siguranta oferita de schimbatorul de otel scufundat in apa centralei pentru a raci generatorul in caz de exces de tempetarura; -       clasa 3 de randament, >90%; -       sistem auto-curatare; -       izolarea cu vata minerala de 80 mm grosime.   Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

 
Pret disponibil la cerere
Compara produs
Compara produs
Pret Centrale pe peleti CENTRALA TERMICA PE PELETI  ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 30 RO

CENTRALA TERMICA PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 30 RO

CENTRALA TERMICA PE PELETI  ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 30 RO CENTRALA PE PELETI  din otel ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 30 RO  pe combustibil solid cu aprindere si alimentare automatica. Funcţionează cu peleţi de lemn natural, cu control si gestiune electronică ale functiilor automatice de aprindere, alimentare si reglare a instalaţiei. In afără de numeroase controale pentru siguranţa   şi pentru gestiunea tuturor funcţiilor centralei,   electronica este în masură să gestioneze toată   instalaţia, inclusiv un puffer, un boiler pentru apă sanitară şi o altă sursa de exemplu un panou solar.   Caracteristici: -       electronica digitala multifuntionala; -       combustie controlata in aspiratie; -       focar uscat anticondens; -       aprindere cu absorbtie scazuta, consum scazut in functionare; -       alimentare automata, functie intretinere; -       siguranta oferita de schimbatorul de otel scufundat in apa centralei pentru a raci generatorul in caz de exces de tempetarura; -       clasa 3 de randament, >90%; -       sistem auto-curatare; -       izolarea cu vata minerala de 80 mm grosime.  

 
Pret disponibil la cerere
Compara produs
Compara produs
Pret Centrale pe peleti CENTRALA TERMICA  PE PELETI  ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 40 RO

CENTRALA TERMICA PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 40 RO

CENTRALA PE PELETI  otel ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 40 RO  pe combustibil solid cu aprindere si alimentare automatica. Funcţionează cu peleţi de lemn natural, cu control si gestiune electronică ale functiilor automatice de aprindere, alimentare si reglare a instalaţiei. In afără de numeroase controale pentru siguranţa   şi pentru gestiunea tuturor funcţiilor centralei,   electronica este în masură să gestioneze toată   instalaţia, inclusiv un puffer, un boiler pentru apă sanitară şi o altă sursa de exemplu un panou solar.   Caracteristici: -       electronica digitala multifuntionala; -       combustie controlata in aspiratie; -       focar uscat anticondens; -       aprindere cu absorbtie scazuta, consum scazut in functionare; -       alimentare automata, functie intretinere; -       siguranta oferita de schimbatorul de otel scufundat in apa centralei pentru a raci generatorul in caz de exces de tempetarura; -       clasa 3 de randament, >90%; -       sistem auto-curatare; -       izolarea cu vata minerala de 80 mm grosime.  

 
Pret disponibil la cerere
Compara produs
Compara produs
Pret Centrale pe peleti CENTRALA TERMICA PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 50 RO

CENTRALA TERMICA PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 50 RO

CENTRALA TERMICA PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 50 RO CENTRALA PE PELETI  din otel ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 50 RO  pe combustibil solid cu aprindere si alimentare automatica. Funcţionează cu peleţi de lemn natural, cu control si gestiune electronică ale functiilor automatice de aprindere, alimentare si reglare a instalaţiei. In afără de numeroase controale pentru siguranţa   şi pentru gestiunea tuturor funcţiilor centralei,   electronica este în masură să gestioneze toată   instalaţia, inclusiv un puffer, un boiler pentru apă sanitară şi o altă sursa de exemplu un panou solar.   Caracteristici: -       electronica digitala multifuntionala; -       combustie controlata in aspiratie; -       focar uscat anticondens; -       aprindere cu absorbtie scazuta, consum scazut in functionare; -       alimentare automata, functie intretinere; -       siguranta oferita de schimbatorul de otel scufundat in apa centralei pentru a raci generatorul in caz de exces de tempetarura; -       clasa 3 de randament, >90%; -       sistem auto-curatare; -       izolarea cu vata minerala de 80 mm grosime.  

 
Pret disponibil la cerere
Compara produs
Compara produs
Pret Centrale pe peleti CENTRALA TERMICA PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 80 RO

CENTRALA TERMICA PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 80 RO

CENTRALA TERMICA PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 80 RO CENTRALA PE PELETI din otel ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 80 RO  pe combustibil solid cu aprindere si alimentare automatica. Funcţionează cu peleţi de lemn natural, cu control si gestiune electronică ale functiilor automatice de aprindere, alimentare si reglare a instalaţiei. In afără de numeroase controale pentru siguranţa   şi pentru gestiunea tuturor funcţiilor centralei,   electronica este în masură să gestioneze toată   instalaţia, inclusiv un puffer, un boiler pentru apă sanitară şi o altă sursa de exemplu un panou solar.   Caracteristici: -       electronica digitala multifuntionala; -       combustie controlata in aspiratie; -       focar uscat anticondens; -       aprindere cu absorbtie scazuta, consum scazut in functionare; -       alimentare automata, functie intretinere; -       siguranta oferita de schimbatorul de otel scufundat in apa centralei pentru a raci generatorul in caz de exces de tempetarura; -       clasa 3 de randament, >90%; -       sistem auto-curatare; -       izolarea cu vata minerala de 80 mm grosime.  

 
Pret disponibil la cerere
Compara produs
Compara produs
Centrale pe peleti

CENTRALA TERMICA PE PELETI ATMOS D14P

CENTRALA TERMICA PE PELETI ATMOS D14P Cazan pe peleti ATMOS D 14 P (nu include arzatorul pe peleti) Cazane ATMOS ecologice şi complet automate, pe peleţi. Sunt construite pentru arderea perfectă a peleţilor, în aşa fel încât pe partea stângă sau pe cea dreaptă a cazanului, în funcţie de necesităţile beneficiarului, este încorporat un arzător pe peleţi care, în mod complet automat, prin intermediul unui conveier-melc, se alimentează cu peleţi din rezervor. Rezervorul de combustibil poate fi amplasat lângă cazan sau într-o încăpere învecinată şi poate avea o mărime arbitrară (standard 250, 500 sau 1000 l). Frecvent, ca rezervor de combustibil, se foloseşte o zonă din centrala termică, care acordă suficient spaţiu pentru tot sezonul rece. Exploatarea propriu-zisă a arzătorului funcţionează complet automat. În cazul în care arzătorul primeşte comanda de start, sau apare necesitatea de a încălzi, conveierul toarnă peleţi în suflaiul arzătorului, care prin intermediul spiralei incandescente îi aprinde singur. După ce aprinderea peleţilor este suficientă, arzătorul trece la randamentul reglat, pe care îl menţine până când sistemul este încălzit. Apoi arzătorul se opreşte şi peleţii continuă să ardă în camera arzătorului sau arderea se înăbuşe complet. Astfel arzătorul este pregătit pentru un nou start. În caz de nevoie, întreg ciclul se repetă continuu. Randamentul cazanului şi alte funcţii ale arzătorului sunt comandate prin reglaj electronic, care permite adaptarea funcţionării cazanului la condiţiile concrete ale întregului sistem. Alimentarea cu combustibil, curăţarea camerei de ardere şi îndepărtarea cenuşii se fac, o dată la 1 - 30 zile, în funcţie de calitatea peleţilor. Pentru a mării confortul încălzirii şi pentru a minimaliza timpii de deservire, în caz de nevoie, cazanul poate fi dotat cu un sistem automat de îndepărtare a cenuşii. Avantajul mare al cazanelor noastre pe peleţi D15P. D20P, D30P şi D45P este şi faptul că în cazul în care scoatem arzătorul din cazan şi îl înlocuim cu capac, în caz de nevoie, este posibilă  utilizarea pentru încălzire şi a lemnelor. Datorită acestor caracteristici, aceste cazane sunt la fel de confortabile, din punct de vedere al deservirii şi al caracteristicilor de utilizare, ca cele pe gaz metan, pe propan butan sau pe petrol lampant. Însă, principalul avantaj, diferit de gazul metan sau de petrol lampant, este acela că se ard surse regenerabile de energie. Arzătoare pe peleţi utilizate pentru cazanele D14P, D15P, D20P, D21P, D25P ATMOS A25 ATMOS A25 Arzătoarele sunt destinate exclusiv pentru peleţii albi de calitate, din lemn de esenţă moale, fără coajă, cu dimetrul de 6-8 mm, cu lungimea de 10-25 mm şi cu o putere calorică de 16-19 MJ.kg-1. Arzătorul nu este destinat pentru peleţii care se aglutinează în camera de ardere a arzătorului. În acest de caz camera de ardere a arzătorului trebuie curăţată o dată pe zi. Acestor arzătoare sunt destinate următoarele transportatoare: Transportor cu melc pentru arzătorul ATMOS A25 - DA1500 de o lungime de 1,5 m şi diametru de 75 mm Transportor cu melc pentru arzătorul ATMOS A25 - DA2000 de o lungime de 2 m şi diametru de 75 mm Transportor cu melc pentru arzătorul ATMOS A25 - DA2500 de o lungime de 2,5 m şi diametru de 75 mm

 
5.050,00 Lei
Compara produs
Compara produs
Centrale pe peleti

CENTRALA TERMICA PE PELETI ATMOS D21P

CENTRALA TERMICA PE PELETI ATMOS D21P Cazan pe peleti ATMOS D 21 P (nu include arzatorul de peleti). Cazane ATMOS ecologice şi complet automate, pe peleţi. Sunt construite pentru arderea perfectă a peleţilor, în aşa fel încât pe partea stângă sau pe cea dreaptă a cazanului, în funcţie de necesităţile beneficiarului, este încorporat un arzător pe peleţi care, în mod complet automat, prin intermediul unui conveier-melc, se alimentează cu peleţi din rezervor. Rezervorul de combustibil poate fi amplasat lângă cazan sau într-o încăpere învecinată şi poate avea o mărime arbitrară (standard 250, 500 sau 1000 l). Frecvent, ca rezervor de combustibil, se foloseşte o zonă din centrala termică, care acordă suficient spaţiu pentru tot sezonul rece. Exploatarea propriu-zisă a arzătorului funcţionează complet automat. În cazul în care arzătorul primeşte comanda de start, sau apare necesitatea de a încălzi, conveierul toarnă peleţi în suflaiul arzătorului, care prin intermediul spiralei incandescente îi aprinde singur. După ce aprinderea peleţilor este suficientă, arzătorul trece la randamentul reglat, pe care îl menţine până când sistemul este încălzit. Apoi arzătorul se opreşte şi peleţii continuă să ardă în camera arzătorului sau arderea se înăbuşe complet. Astfel arzătorul este pregătit pentru un nou start. În caz de nevoie, întreg ciclul se repetă continuu. Exploatarea propriu-zisă a arzătorului funcţionează complet automat. În cazul în care arzătorul primeşte comanda de start, sau apare necesitatea de a încălzi, conveierul toarnă peleţi în suflaiul arzătorului, care prin intermediul spiralei incandescente îi aprinde singur. După ce aprinderea peleţilor este suficientă, arzătorul trece la randamentul reglat, pe care îl menţine până când sistemul este încălzit. Apoi arzătorul se opreşte şi peleţii continuă să ardă în camera arzătorului sau arderea se înăbuşe complet. Astfel arzătorul este pregătit pentru un nou start. În caz de nevoie, întreg ciclul se repetă continuu. Randamentul cazanului şi alte funcţii ale arzătorului sunt comandate prin reglaj electronic, care permite adaptarea funcţionării cazanului la condiţiile concrete ale întregului sistem. Alimentarea cu combustibil, curăţarea camerei de ardere şi îndepărtarea cenuşii se fac, o dată la 1 - 30 zile, în funcţie de calitatea peleţilor. Pentru a mării confortul încălzirii şi pentru a minimaliza timpii de deservire, în caz de nevoie, cazanul poate fi dotat cu un sistem automat de îndepărtare a cenuşii. Avantajul mare al cazanelor noastre pe peleţi D15P. D20P, D30P şi D45P este şi faptul că în cazul în care scoatem arzătorul din cazan şi îl înlocuim cu capac, în caz de nevoie, este posibilă  utilizarea pentru încălzire şi a lemnelor. Datorită acestor caracteristici, aceste cazane sunt la fel de confortabile, din punct de vedere al deservirii şi al caracteristicilor de utilizare, ca cele pe gaz metan, pe propan butan sau pe petrol lampant. Însă, principalul avantaj, diferit de gazul metan sau de petrol lampant, este acela că se ard surse regenerabile de energie. Arzătoare pe peleţi utilizate pentru cazanele D14P, D15P, D20P, D21P, D25P ATMOS A25 ATMOS A25 Arzătoarele sunt destinate exclusiv pentru peleţii albi de calitate, din lemn de esenţă moale, fără coajă, cu dimetrul de 6-8 mm, cu lungimea de 10-25 mm şi cu o putere calorică de 16-19 MJ.kg-1. Arzătorul nu este destinat pentru peleţii care se aglutinează în camera de ardere a arzătorului. În acest de caz camera de ardere a arzătorului trebuie curăţată o dată pe zi. Acestor arzătoare sunt destinate următoarele transportatoare: Transportor cu melc pentru arzătorul ATMOS A25 - DA1500 de o lungime de 1,5 m şi diametru de 75 mm Transportor cu melc pentru arzătorul ATMOS A25 - DA2000 de o lungime de 2 m şi diametru de 75 mm Transportor cu melc pentru arzătorul ATMOS A25 - DA2500 de o lungime de 2,5 m şi diametru de 75 mm  

 
5.250,00 Lei
Compara produs
Compara produs
Centrale pe peleti

CENTRALA TERMICA PE PELETI ATMOS D15 P

CENTRALA TERMICA PE PELETI ATMOS D15 P Cazan pe peleti ATMOS D 15 P (nu include arzatorul de peleti). Cazane ATMOS ecologice şi complet automate, pe peleţi. Sunt construite pentru arderea perfectă a peleţilor, în aşa fel încât pe partea stângă sau pe cea dreaptă a cazanului, în funcţie de necesităţile beneficiarului, este încorporat un arzător pe peleţi care, în mod complet automat, prin intermediul unui conveier-melc, se alimentează cu peleţi din rezervor. Rezervorul de combustibil poate fi amplasat lângă cazan sau într-o încăpere învecinată şi poate avea o mărime arbitrară (standard 250, 500 sau 1000 l). Frecvent, ca rezervor de combustibil, se foloseşte o zonă din centrala termică, care acordă suficient spaţiu pentru tot sezonul rece. Exploatarea propriu-zisă a arzătorului funcţionează complet automat. În cazul în care arzătorul primeşte comanda de start, sau apare necesitatea de a încălzi, conveierul toarnă peleţi în suflaiul arzătorului, care prin intermediul spiralei incandescente îi aprinde singur. După ce aprinderea peleţilor este suficientă, arzătorul trece la randamentul reglat, pe care îl menţine până când sistemul este încălzit. Apoi arzătorul se opreşte şi peleţii continuă să ardă în camera arzătorului sau arderea se înăbuşe complet. Astfel arzătorul este pregătit pentru un nou start. În caz de nevoie, întreg ciclul se repetă continuu. Exploatarea propriu-zisă a arzătorului funcţionează complet automat. În cazul în care arzătorul primeşte comanda de start, sau apare necesitatea de a încălzi, conveierul toarnă peleţi în suflaiul arzătorului, care prin intermediul spiralei incandescente îi aprinde singur. După ce aprinderea peleţilor este suficientă, arzătorul trece la randamentul reglat, pe care îl menţine până când sistemul este încălzit. Apoi arzătorul se opreşte şi peleţii continuă să ardă în camera arzătorului sau arderea se înăbuşe complet. Astfel arzătorul este pregătit pentru un nou start. În caz de nevoie, întreg ciclul se repetă continuu. Randamentul cazanului şi alte funcţii ale arzătorului sunt comandate prin reglaj electronic, care permite adaptarea funcţionării cazanului la condiţiile concrete ale întregului sistem. Alimentarea cu combustibil, curăţarea camerei de ardere şi îndepărtarea cenuşii se fac, o dată la 1 - 30 zile, în funcţie de calitatea peleţilor. Pentru a mării confortul încălzirii şi pentru a minimaliza timpii de deservire, în caz de nevoie, cazanul poate fi dotat cu un sistem automat de îndepărtare a cenuşii. Avantajul mare al cazanelor noastre pe peleţi D15P. D20P, D30P şi D45P este şi faptul că în cazul în care scoatem arzătorul din cazan şi îl înlocuim cu capac, în caz de nevoie, este posibilă  utilizarea pentru încălzire şi a lemnelor. Datorită acestor caracteristici, aceste cazane sunt la fel de confortabile, din punct de vedere al deservirii şi al caracteristicilor de utilizare, ca cele pe gaz metan, pe propan butan sau pe petrol lampant. Însă, principalul avantaj, diferit de gazul metan sau de petrol lampant, este acela că se ard surse regenerabile de energie. Arzătoare pe peleţi utilizate pentru cazanele D14P, D15P, D20P, D21P, D25P ATMOS A25 ATMOS A25 Arzătoarele sunt destinate exclusiv pentru peleţii albi de calitate, din lemn de esenţă moale, fără coajă, cu dimetrul de 6-8 mm, cu lungimea de 10-25 mm şi cu o putere calorică de 16-19 MJ.kg-1. Arzătorul nu este destinat pentru peleţii care se aglutinează în camera de ardere a arzătorului. În acest de caz camera de ardere a arzătorului trebuie curăţată o dată pe zi. Acestor arzătoare sunt destinate următoarele transportatoare: Transportor cu melc pentru arzătorul ATMOS A25 - DA1500 de o lungime de 1,5 m şi diametru de 75 mm Transportor cu melc pentru arzătorul ATMOS A25 - DA2000 de o lungime de 2 m şi diametru de 75 mm Transportor cu melc pentru arzătorul ATMOS A25 - DA2500 de o lungime de 2,5 m şi diametru de 75 mm  

 
7.260,00 Lei
Compara produs
Compara produs
Centrale pe peleti

CENTRALA TERMICA PE PELETI ATMOS D20P

CENTRALA TERMICA PE PELETI ATMOS D20P Cazan pe peleti ATMOS D 20 P (nu include arzatorul de peleti). Cazane ATMOS ecologice şi complet automate, pe peleţi. Sunt construite pentru arderea perfectă a peleţilor, în aşa fel încât pe partea stângă sau pe cea dreaptă a cazanului, în funcţie de necesităţile beneficiarului, este încorporat un arzător pe peleţi care, în mod complet automat, prin intermediul unui conveier-melc, se alimentează cu peleţi din rezervor. Rezervorul de combustibil poate fi amplasat lângă cazan sau într-o încăpere învecinată şi poate avea o mărime arbitrară (standard 250, 500 sau 1000 l). Frecvent, ca rezervor de combustibil, se foloseşte o zonă din centrala termică, care acordă suficient spaţiu pentru tot sezonul rece. Exploatarea propriu-zisă a arzătorului funcţionează complet automat. În cazul în care arzătorul primeşte comanda de start, sau apare necesitatea de a încălzi, conveierul toarnă peleţi în suflaiul arzătorului, care prin intermediul spiralei incandescente îi aprinde singur. După ce aprinderea peleţilor este suficientă, arzătorul trece la randamentul reglat, pe care îl menţine până când sistemul este încălzit. Apoi arzătorul se opreşte şi peleţii continuă să ardă în camera arzătorului sau arderea se înăbuşe complet. Astfel arzătorul este pregătit pentru un nou start. În caz de nevoie, întreg ciclul se repetă continuu. Exploatarea propriu-zisă a arzătorului funcţionează complet automat. În cazul în care arzătorul primeşte comanda de start, sau apare necesitatea de a încălzi, conveierul toarnă peleţi în suflaiul arzătorului, care prin intermediul spiralei incandescente îi aprinde singur. După ce aprinderea peleţilor este suficientă, arzătorul trece la randamentul reglat, pe care îl menţine până când sistemul este încălzit. Apoi arzătorul se opreşte şi peleţii continuă să ardă în camera arzătorului sau arderea se înăbuşe complet. Astfel arzătorul este pregătit pentru un nou start. În caz de nevoie, întreg ciclul se repetă continuu. Randamentul cazanului şi alte funcţii ale arzătorului sunt comandate prin reglaj electronic, care permite adaptarea funcţionării cazanului la condiţiile concrete ale întregului sistem. Alimentarea cu combustibil, curăţarea camerei de ardere şi îndepărtarea cenuşii se fac, o dată la 1 - 30 zile, în funcţie de calitatea peleţilor. Pentru a mării confortul încălzirii şi pentru a minimaliza timpii de deservire, în caz de nevoie, cazanul poate fi dotat cu un sistem automat de îndepărtare a cenuşii. Avantajul mare al cazanelor noastre pe peleţi D15P. D20P, D30P şi D45P este şi faptul că în cazul în care scoatem arzătorul din cazan şi îl înlocuim cu capac, în caz de nevoie, este posibilă  utilizarea pentru încălzire şi a lemnelor. Datorită acestor caracteristici, aceste cazane sunt la fel de confortabile, din punct de vedere al deservirii şi al caracteristicilor de utilizare, ca cele pe gaz metan, pe propan butan sau pe petrol lampant. Însă, principalul avantaj, diferit de gazul metan sau de petrol lampant, este acela că se ard surse regenerabile de energie. Arzătoare pe peleţi utilizate pentru cazanele D14P, D15P, D20P, D21P, D25P ATMOS A25 ATMOS A25 Arzătoarele sunt destinate exclusiv pentru peleţii albi de calitate, din lemn de esenţă moale, fără coajă, cu dimetrul de 6-8 mm, cu lungimea de 10-25 mm şi cu o putere calorică de 16-19 MJ.kg-1. Arzătorul nu este destinat pentru peleţii care se aglutinează în camera de ardere a arzătorului. În acest de caz camera de ardere a arzătorului trebuie curăţată o dată pe zi. Acestor arzătoare sunt destinate următoarele transportatoare: Transportor cu melc pentru arzătorul ATMOS A25 - DA1500 de o lungime de 1,5 m şi diametru de 75 mm Transportor cu melc pentru arzătorul ATMOS A25 - DA2000 de o lungime de 2 m şi diametru de 75 mm Transportor cu melc pentru arzătorul ATMOS A25 - DA2500 de o lungime de 2,5 m şi diametru de 75 mm

 
8.100,00 Lei
Compara produs
Compara produs
Centrale pe peleti

CENTRALA TERMICA PE PELETI ATMOS D30P

CENTRALA TERMICA PE PELETI ATMOS D30P Cazan pe peleti ATMOS D 30 P (nu include arzatorul de peleti). Cazane ATMOS ecologice şi complet automate, pe peleţi. Sunt construite pentru arderea perfectă a peleţilor, în aşa fel încât pe partea stângă sau pe cea dreaptă a cazanului, în funcţie de necesităţile beneficiarului, este încorporat un arzător pe peleţi care, în mod complet automat, prin intermediul unui conveier-melc, se alimentează cu peleţi din rezervor. Rezervorul de combustibil poate fi amplasat lângă cazan sau într-o încăpere învecinată şi poate avea o mărime arbitrară (standard 250, 500 sau 1000 l). Frecvent, ca rezervor de combustibil, se foloseşte o zonă din centrala termică, care acordă suficient spaţiu pentru tot sezonul rece. Exploatarea propriu-zisă a arzătorului funcţionează complet automat. În cazul în care arzătorul primeşte comanda de start, sau apare necesitatea de a încălzi, conveierul toarnă peleţi în suflaiul arzătorului, care prin intermediul spiralei incandescente îi aprinde singur. După ce aprinderea peleţilor este suficientă, arzătorul trece la randamentul reglat, pe care îl menţine până când sistemul este încălzit. Apoi arzătorul se opreşte şi peleţii continuă să ardă în camera arzătorului sau arderea se înăbuşe complet. Astfel arzătorul este pregătit pentru un nou start. În caz de nevoie, întreg ciclul se repetă continuu. Exploatarea propriu-zisă a arzătorului funcţionează complet automat. În cazul în care arzătorul primeşte comanda de start, sau apare necesitatea de a încălzi, conveierul toarnă peleţi în suflaiul arzătorului, care prin intermediul spiralei incandescente îi aprinde singur. După ce aprinderea peleţilor este suficientă, arzătorul trece la randamentul reglat, pe care îl menţine până când sistemul este încălzit. Apoi arzătorul se opreşte şi peleţii continuă să ardă în camera arzătorului sau arderea se înăbuşe complet. Astfel arzătorul este pregătit pentru un nou start. În caz de nevoie, întreg ciclul se repetă continuu. Randamentul cazanului şi alte funcţii ale arzătorului sunt comandate prin reglaj electronic, care permite adaptarea funcţionării cazanului la condiţiile concrete ale întregului sistem. Alimentarea cu combustibil, curăţarea camerei de ardere şi îndepărtarea cenuşii se fac, o dată la 1 - 30 zile, în funcţie de calitatea peleţilor. Pentru a mării confortul încălzirii şi pentru a minimaliza timpii de deservire, în caz de nevoie, cazanul poate fi dotat cu un sistem automat de îndepărtare a cenuşii. Avantajul mare al cazanelor noastre pe peleţi D15P. D20P, D30P şi D45P este şi faptul că în cazul în care scoatem arzătorul din cazan şi îl înlocuim cu capac, în caz de nevoie, este posibilă  utilizarea pentru încălzire şi a lemnelor. Datorită acestor caracteristici, aceste cazane sunt la fel de confortabile, din punct de vedere al deservirii şi al caracteristicilor de utilizare, ca cele pe gaz metan, pe propan butan sau pe petrol lampant. Însă, principalul avantaj, diferit de gazul metan sau de petrol lampant, este acela că se ard surse regenerabile de energie. Arzătoare pe peleţi utilizate pentru cazanele D30P, D45P ATMOS A45 ATMOS A45, randament 8,5 - 49 kW Arzătorul este destinat numai peleţilor albi de calitate din lemn moale fără coajă  având diametrul de 6-8 mm, lungimea de 10-25 mm  şi puterea calorică de 16-19 MJ.kg -1. Avantajul arzătorului este aprinderea  automată a combustibilului  cu ajutorul spiralei incandescente care aprinde peleţii oricând este nevoie să  se facă focul. Nu este destinat peleţilor închişi la culoare care se aglutinează în camera de ardere a arzătorului. În astfel de caz pierdem confortul  de încălzire şi este necesar să se cureţe camera de ardere a arzătorului o dată la 1 - 3 zile.  

 
8.900,00 Lei
Compara produs
Compara produs
Pret Centrale pe peleti CENTRALA TERMICA PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 115 RO

CENTRALA TERMICA PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 115 RO

Centrala e peleti din otel ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 115 RO  pe combustibil solid cu aprindere si alimentare automatica . Funcţionează cu peleţi de lemn natural, cu control si gestiune electronică ale functiilor automatice de aprindere, alimentare si reglare a instalaţiei. In afără de numeroase controale pentru siguranţa   şi pentru gestiunea tuturor funcţiilor centralei,   electronica este în masură să gestioneze toată   instalaţia, inclusiv un puffer, un boiler pentru apă sanitară şi o altă sursa de exemplu un panou solar.   Caracteristici: -       electronica digitala multifuntionala; -       combustie controlata in aspiratie; -       focar uscat anticondens; -       aprindere cu absorbtie scazuta, consum scazut in functionare; -       alimentare automata, functie intretinere; -       siguranta oferita de schimbatorul de otel scufundat in apa centralei pentru a raci generatorul in caz de exces de tempetarura; -       clasa 3 de randament, >90%; -       sistem auto-curatare; -       izolarea cu vata minerala de 80 mm grosime.  

 
Pret disponibil la cerere
Compara produs
Compara produs
Pret Centrale pe peleti CENTRALA TERMICA PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 150 RO

CENTRALA TERMICA PE PELETI ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 150 RO

Centrala e peleti din otel ARCA GRANOLA AUTOMATICA GRA 150 RO  pe combustibil solid cu aprindere si alimentare automatica. Funcţionează cu peleţi de lemn natural, cu control si gestiune electronică ale functiilor automatice de aprindere, alimentare si reglare a instalaţiei. In afără de numeroase controale pentru siguranţa   şi pentru gestiunea tuturor funcţiilor centralei,   electronica este în masură să gestioneze toată   instalaţia, inclusiv un puffer, un boiler pentru apă sanitară şi o altă sursa de exemplu un panou solar.   Caracteristici: -       electronica digitala multifuntionala; -       combustie controlata in aspiratie; -       focar uscat anticondens; -       aprindere cu absorbtie scazuta, consum scazut in functionare; -       alimentare automata, functie intretinere; -       siguranta oferita de schimbatorul de otel scufundat in apa centralei pentru a raci generatorul in caz de exces de tempetarura; -       clasa 3 de randament, >90%; -       sistem auto-curatare; -       izolarea cu vata minerala de 80 mm grosime.  

 
Pret disponibil la cerere
Compara produs
Compara produs

Centrale pe peleti ecologice

Centralele pe peleti sunt unele dintre cele mai moderne forme de incalzire a spatiilor exterioare, un echipament termic care foloseste combustibil nepoluant. De asemenea, o centrala pe peleti, de la firma noastra de instalatii, INICinstal, este si o forma extrem de economica de a produce caldura, datorita preturilor mici la combustibilul folosit. Peletii sunt surse de energie obtinute din resturi lemnoase, care nu polueaza, in primul rand, si nu consuma resursele naturale ale pamantului.

Oferte diversificate de centrale pe peleti economice

Pentru ca ne dorim sa multumim si cele mai exigente cerinte venite din partea celor care ne aleg, am avut grija sa obtinem o gama cat mai diversificata de cele mai bune centrale termice pe peleti, de la branduri de top, precum Arca si Atmos. Pe langa brand, clientii nostri mai pot alege:
  • Centrala termica cu puterea cuprinsa intre sub 10 KW si peste 50 KW
  • Centrale termice care folosesc peletii cu suprafata incalzita intre indicii de 112 si 176 de MP
  • Sisteme de incalzire pe peleti cu randament intre valorile de 90 si 90-93
  • Centralele termice pe peleti, la preturi ieftine, sunt cea mai economica forma de incalzire a spatiilor interioare, cele care folosesc unul dintre cele mai ieftine tipuri de combustibil: peletii din rumegus, niste deseuri lemnoase care, comprimate si presate, rezulta un tip de materie prima pentru centrale ecologice. INICinstal este firma de instalatii care asigura si montajul centralelor termice pe paleti, astfel incat sa acoperim toate cerintele venite din partea clientilor nostri. Folosind o centrala termica ieftina, pe peleti, economisiti si cu 30-40% fata de cazul in care ati folosi o centrala conventionala. Mai mult decat atat, ajutati la mentinerea unui mediu inconjurator sanatos, intrucat centrala pe peleti nu foloseste combustibili gazosi si nu are emisii de gaze.