CATEGORII PRODUSE
Categorii Produse
Filtrare produse
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si cele mai tari promotii!
        sigla trusted      

Grupuri de pompare

Sorteaza dupa
Afisare
Sorteaza dupa
Grupuri de pompare

GRUP DE POMPARE LTC 271 - 40/60

LTC271-40/60 este un grup de pompare termostatic destinat să protejeze cazanele pe combustibil solid de temperaturi prea scăzute pe retur. LTC271-40/60 este folosit la aplicaţii de încălzire cu cazane pe combustibil solid pentru a alimenta rezervoare de acumulare sau, în sistemele fără rezervor, pentru a asigura protecţia cazanului şi circulaţia în sistemul de încălzire. Menţinerea unei temperaturi înalte şi stabile pe retur permite un nivel înalt de eficienţă, reducând coroziunea şi crescând durata de viaţă a cazanului. Formă compactă, uşor de instalat.         Grupul de pompare este compus din: 3 robineti de inchidere - se regleaza cu surubelnita; pompa; ventil termostatic de amestec; clapeta de sens; 3 semi-olandezi pentru conectare la sistem; 3 termometre; carcasa izolanta din polistiren.              Accesorii optionale si piese de schimb  :  termostate VTC 951 pentru  LTC,VTC 500,  cu diverse temperaturi de deschidere si amestec.

 
2.982,05 Lei
Compara produs
Compara produs
Grupuri de pompare

GRUP DE POMPARE LTC 271 - 50/60

LTC271-50/60 este un grup de pompare termostatic destinat să protejeze cazanele pe combustibil solid de temperaturi prea scăzute pe retur. LTC271-50/60 este folosit la aplicaţii de încălzire cu cazane pe combustibil solid pentru a alimenta rezervoare de acumulare sau, în sistemele fără rezervor, pentru a asigura protecţia cazanului şi circulaţia în sistemul de încălzire. Menţinerea unei temperaturi înalte şi stabile pe retur permite un nivel înalt de eficienţă, reducând coroziunea şi crescând durata de viaţă a cazanului. Formă compactă, uşor de instalat.         Componente:  : 3 robineti de inchidere - se regleaza cu surubelnita; pompa; ventil termostatic de amestec; clapeta de sens; 3 semi-olandezi pentru conectare la sistem; 3 termometre; carcasa izolanta din polistiren.             Accesorii optionale si piese de schimb  :  termostate VTC 951 pentru  LTC,VTC 500,  cu diverse temperaturi de deschidere si amestec.

 
3.055,78 Lei
Compara produs
Compara produs
Grupuri de pompare

TERMOSTAT VTC 951/50

Termostatul VTC 951/50 este accesoriu optional si piesa de schimb pentru pentru ventilele termice de amestec VTC511; VTC512; VTC531 si pentru gruprile de pompare LTC141; LTC 171.

 
146,57 Lei
Compara produs
Compara produs
Grupuri de pompare

TERMOSTAT VTC 951/55

Termostatul VTC 951/55 este accesoriu optional si piesa de schimb pentru pentru ventilele termice de amestec VTC511; VTC512; VTC531 si pentru gruprile de pompare LTC141; LTC 171.

 
146,57 Lei
Compara produs
Compara produs
Grupuri de pompare

TERMOSTAT VTC 951/60

Termostatul VTC 951/60 este accesoriu optional si piesa de schimb pentru pentru ventilele termice de amestec VTC511; VTC512; VTC531 si pentru gruprile de pompare LTC141; LTC 171.

 
146,57 Lei
Compara produs
Compara produs
Grupuri de pompare

TERMOSTAT VTC 951/70

Termostatul VTC 951/70 este accesoriu optional si piesa de schimb pentru pentru ventilele termice de amestec VTC511; VTC512; VTC531 si pentru gruprile de pompare LTC141; LTC 171.

 
146,36 Lei
Compara produs
Compara produs
Grupuri de pompare

GRUP DE POMPARE LTC 261–25/60

GRUP DE POMPARE  LTC 261–25/60 LTC 261–25/60 este un grup de pompare termostatic destinat să protejeze cazanele pe combustibil solid de temperaturi prea scăzute pe retur. LTC 261–25/60 este folosit la aplicaţii de încălzire cu cazane pe combustibil solid pentru a alimenta rezervoare de acumulare sau, în sistemele fără rezervor, pentru a asigura protecţia cazanului şi circulaţia în sistemul de încălzire. Menţinerea unei temperaturi înalte şi stabile pe retur permite un nivel înalt de eficienţă, reducând coroziunea şi crescând durata de viaţă a cazanului. Formă compactă, uşor de instalat. Funcţionare: grupul conţine un ventil termostatic de amestec şi o pompă de circulaţie, este destinat a asigura o asamblare şi instalare foarte facilă. Ventilul termostatic face reglajul pe două porturi şi nu necesită ventil de echilibrare pe bypass. LTC 261–25/60 are integrată o funcţie unică de auto-circulaţie ceea ce face grupul operaţional pe durata căderilor de tensiune sau a defectării pompei. Clapeta de circulaţie este blocată la livrare dar, poate fi uşor activată dacă este necesar. Ventilul termostatic de amestec conţine un element sensibil de reglaj care începe să deschidă progresiv portul A (retur instalaţie) pentru a realiza amestec cu bypass-ul, menţinând temperatura setată; la depăşirea cu 10°C a temperaturii setate, ventilul închide complet bypass-ul şi deschide complet returul instalaţiei. Componente: carcasă izolantă din polistiren, 3 robineţi de închidere încorporaţi în semi-olandezi, clapetă de sens, ventil termostatic de amestec, pompă, 3 termometre.

 
2.700,87 Lei
Compara produs
Compara produs
Grupuri de pompare

GRUP DE POMPARE LTC 261–32/60

GRUP DE POMPARE  LTC 261–32/60 LTC 261–32/60 este un grup de pompare termostatic destinat să protejeze cazanele pe combustibil solid de temperaturi prea scăzute pe retur. LTC 261–32/60 este folosit la aplicaţii de încălzire cu cazane pe combustibil solid pentru a alimenta rezervoare de acumulare sau, în sistemele fără rezervor, pentru a asigura protecţia cazanului şi circulaţia în sistemul de încălzire. Menţinerea unei temperaturi înalte şi stabile pe retur permite un nivel înalt de eficienţă, reducând coroziunea şi crescând durata de viaţă a cazanului. Formă compactă, uşor de instalat. Funcţionare: grupul conţine un ventil termostatic de amestec şi o pompă de circulaţie, este destinat a asigura o asamblare şi instalare foarte facilă. Ventilul termostatic face reglajul pe două porturi şi nu necesită ventil de echilibrare pe bypass. LTC 261–32/60 are integrată o funcţie unică de auto-circulaţie ceea ce face grupul operaţional pe durata căderilor de tensiune sau a defectării pompei. Clapeta de circulaţie este blocată la livrare dar, poate fi uşor activată dacă este necesar. Ventilul termostatic de amestec conţine un element sensibil de reglaj care începe să deschidă progresiv portul A (retur instalaţie) pentru a realiza amestec cu bypass-ul, menţinând temperatura setată; la depăşirea cu 10°C a temperaturii setate, ventilul închide complet bypass-ul şi deschide complet returul instalaţiei. Componente: carcasă izolantă din polistiren, 3 robineţi de închidere încorporaţi în semi-olandezi, clapetă de sens, ventil termostatic de amestec, pompă, 3 termometre.

 
2.555,67 Lei
Compara produs
Compara produs

Grupuri de pompare pentru centrale termice

Pentru ca ne dorim sa oferim toate componentele unui sistem de incalzire performant, le punem la dispozitia clientilor nostri unele dintre accesoriile primordiale ale centralelor termice, cele care asigura buna functionare a acestora: grupurile de pompare. Un grup de pompare termostatic este acel echipament care are ca principal scop protejarea cazanelor pe combustibil solid, astfel incat acestea sa nu fie afectate de temperaturile prea scazute pe retur. De asemenea, niste grupuri de pompare oferite de firma noastra de instalatii  sunt folosite in aplicatiile de incalzire cu cazane pe combustibil solid si sunt folosite chiar si in cazul in care este nevoie de alimentarea rezervoarelor de acumulare sau in sistemele fara rezervor.

Grupuri de pompare pentru protectia cazanului

Grupurile de pompare la preturi ieftine, de la firma noastra de instalatii din Bucuresti, au si capacitatea de a proteja cazanele si de a imbunatati circulatia in sistemul de incalzire. Grupurile performante de pompare contin:
  • Ventil termostatic de amestec, cel care face reglajul pe doua porturi si care nu necesita ventil de echilbrare de tip by-pass
  • Pompa de circulatie, folosita pentru asigurarea ansamblarii si instalarii facile
  • De asemenea, printre accesoriile care contribuie la buna functionare a aparatului de protejare a cazanelor, se numara si:
  • Carcasa izolanta din polistiren
  • Robineti de inchidere incorporati in semi-olandezi
  • Clapeta de sens
  • Ventil termostatic de amestec
  • Pompa si mai multe termometre
  • Indiferent de  tipul de pompa pentru care optati, INICinstal va asigura si montajul acesteia direct la destinatie, astfel incat sa asiguram toate serviciile de care clientii nostri au nevoie. La preturi ieftine si de la producatori de top, aceste pompe vor fi o piesa indispensabila in cadrul unui sistem de incalzire performant si care sa nu suporte stricaciuni. Comandati online niste grupuri de pompare performante si bucurati-va de utilitatea lor, in fiecare zi.