CATEGORII PRODUSE
Categorii Produse
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si cele mai tari promotii!
        sigla trusted      

Aerisitoare pentru instalatii si cazane

Sorteaza dupa
Afisare
Sorteaza dupa
Aerisitoare pentru instalatii si cazane

AERISTOR AUTOMAT DIN ALAMA NICHELATA 2161C38

Aerisitorul 2161C38 - 3/8'' -este un echipament destinat pentru aerisirea automată a sistemelor de încălzire. Dotat cu: capac demontabil prin deşurubare pentru inspecţie tehnică periodică;  corp alamă nichelata; flotor polietilenă rezistentă la coroziune.

 
35,95 Lei
Compara produs
Compara produs
Aerisitoare pentru instalatii si cazane

AERISTOR AUTOMAT DIN ALAMA NICHELATA 2161C12

Aerisitorul 2161C12 - 1/2'' -este un echipament destinat pentru aerisirea automată a sistemelor de încălzire. Dotat cu: capac demontabil prin deşurubare pentru inspecţie tehnică periodică;  corp alamă nichelata; flotor polietilenă rezistentă la coroziune.

 
38,80 Lei
Compara produs
Compara produs
Aerisitoare pentru instalatii si cazane

AERISTOR AUTOMAT DIN ALAMA NICHELATA 2161C34

Aerisitorul 2161C34 - 3/4'' -este un echipament destinat pentru aerisirea automată a sistemelor de încălzire. Dotat cu: capac demontabil prin deşurubare pentru inspecţie tehnică periodică;  corp alamă nichelata; flotor polietilenă rezistentă la coroziune.

 
44,17 Lei
Compara produs
Compara produs
Aerisitoare pentru instalatii si cazane

AERISTOR AUTOMAT DIN ALAMA NICHELATA 2161C1

Aerisitorul 2161C1 - 1'' -este un echipament destinat pentru aerisirea automată a sistemelor de încălzire. Dotat cu: capac demontabil prin deşurubare pentru inspecţie tehnică periodică;  corp alamă nichelata; flotor polietilenă rezistentă la coroziune.

 
75,15 Lei
Compara produs
Compara produs
Aerisitoare pentru instalatii si cazane

AERISTOR AUTOMAT CU VENTIL DE IZOLARE SE 1/2"

Aerisitor automat cu ventil de izolare. Permite demontarea fără golirea instalaţiei. Presiune maximă 12 bar, temperatură maximă 110°C. Componente de înaltă calitate, corp de alamă strunjit interior şi exterior. Capace din plastic ranforsat cu fibră de sticlă. Racord R 1/2”.

 
30,94 Lei
Compara produs
Compara produs
Aerisitoare pentru instalatii si cazane

AERISTOR AUTOMAT CU VENTIL DE IZOLARE SE 3/8"

Aerisitor automat cu ventil de izolare. Permite demontarea fără golirea instalaţiei. Presiune maximă 12 bar, temperatură maximă 110°C. Componente de înaltă calitate, corp de alamă strunjit interior şi exterior. Capace din plastic ranforsat cu fibră de sticlă. Racord R 3/8”.

 
30,11 Lei
Compara produs
Compara produs

Aerisitoare pentru instalatii si cazane de centrale cu combustibil solid

Centralele cu combustibil solid se pot dovedi a fi atat ieftine, cat si foarte eficiente in incalzirea tuturor tipurilor de locuinte, pentru ca materialul lemnos folosit emana, prin arderea adecvata, extrem de multa caldura, asa cum pe vremuri erau folosite in sobele bunicilor, care intretineau caldura in casa, chiar si in conditii meteorologice foarte grele. Astfel, o centrala cu combustibil solid se poate dovedi a fi o instalatie termica de mare succes daca este montata de o firma de instalatii profesionista precum INICinstal. Aceasta companie este in acelasi timp si un magazin online care le propune tuturor clientilor o gama foarte variata de produse speciale pentru centralale cu combustibil solid. Un anumit sortiment sortiment sunt aerisitoarele pentru instalatii si cazane, necesare pentru buna functionare a oricarei centrale termice care foloseste combustibil solid. La INICinstal pot fi gasite mai multe tipuri de aerisitoare pentru instalatii si cazane, pentru ca orice client sa poata alege exact tipul care se potriveste cu modelul de centrala termica detinut.

Care sunt factorii decisivi in achizitionarea unor aerisitoare pentru instalatii si cazane?

Asadar, pentru o alegere corecta din acest punct de vedere, un client al firmei de instalatii INICinstal trebuie sa aleaga un tip de aeristioare in functie de mai multe caracteristici, pe care aceste elemente trebuie sa le prezinte. Iata care ar fi cei mai importanti factori pentru alegerea unui astfel de instalatii:
  • Aerisitorul pentru instalatii si cazane trebuie sa prezinte ventil de izolare
  • Demontarea este facila pentru ca se poate produce fara golirea instalatiei
  • Corpul trebuie sa fie de alama, strunjit atat la interior cat si la exterior
  • Fibra de sticla care ranforseaza capacele din plastic
  • Permite o presiune de 12 bar si temperatura de pana la 110 grade Celsius
  • Acestea sunt doar cateva elemente pe care orice client al firmei de instalatii INICinstal le poate gasi la tipurile de aerisitoare pentru instalatii si cazane de la acest magazin online, intr-o oferta indeajuns de variata si la preturi ieftine pentru orice buget.