CATEGORII PRODUSE
Categorii Produse
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si cele mai tari promotii!
        sigla trusted      

Consultanta si Servicii

INIC INSTAL


Instalatii Electrice
Apelati la solutiile prompte si profesionale de proiectare si montaj pentru instalatiile electrice, destinate spatiilor civile si industriale, doar de la echipa Inicinstal.
Instalatii Sanitare
Oferim instalatii sanitare complete si profesionale pentru uz privat si industrial. Alegem cele mai bune instalatii sanitare, le montam, verificam si le punem in functiune.
Centrale Termice
Inicinstal ofera servicii autorizate de instalatii termice. Executam montaj, verificare si consultanta pentru centrale termice, calorifere, boilere si sisteme de climatizare.
Instalatii Climatizare
Inicinstal ofera servicii rapide si profesionale de proiectare si montaj sisteme de climatizare, precum si solutii integrale de montaj aer conditionat, direct la destinatie.
Sisteme de Securitate
Oferim solutii profesionale de montaj si instalare sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma, sisteme control acces si detectie incendiu, pentru spatii mici si mari.
Panouri Solare
Inicinstal ofera servicii autorizate si profesionale de montaj pentru panouri solare si instalatii pe baza de energie solara, pentru spatii mici, cat si case sau blocuri.